Hampaiden kevytvalkaisu                                              VARAA AIKA

Kauneushuone Villa- Verona Hampaiden valkaisu

 
Peroksidittomassa hampaiden kevytvalkaisussa käytetään nykyaikaista, turvallista ja tehokasta tekniikka. Sen avulla saa helposti kauniit ja valkoisemmat hampaat. Peroksiditon hampaiden valkaisu takaa turvallisen ja kivuttoman valkaisutekniikan. Aineet ovat luonnonmukaisia eivätkä vahingoita hampaita tai ikeniä.
LED-lamppu teknologian mahdollistama kylmä valo on turvallinen eikä se vaikuta kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella. LED-valovalkaisussa hampaat käsitellään valkaisuaineella 2 -3 x 15 minuuttia. LED-valo ei kuumenna hampaan pintaa. Valkaisu ei aiheuta vihlontaa hoidon aikana eikä sen jälkeen. Valkaisulla voidaan saavuttaa jopa 2-8 astetta vaaleammat hampaat riippuen lähtökohdasta sekä ihmisen omasta hammasluun sävystä. Tulosten kesto hammasluusta / elintavoista riippuen jopa 6kk.
Valkaisu ei muuta hampaan omaa rakennetta, vaan se vaikuttaa vain värjäytymiin / tahroihin, jotka ovat tulleet esim. kahvista, teestä, tupakasta, viinistä jne. Se ei heikennä hampaan kiillettä tai kuntoa. Ennen käsittelyä kannattaakin poistattaa hampaista mm. mahdollinen hammaskivi.
Valkaisua ei tehdä alle 18-vuotiaille eikä raskaana oleville / imettäville. Valkaisua ei myöskään tehdä, mikäli suussa on tulehduksia tai käsiteltävällä alueella on kariesta. Se ei myöskään valkaise esim. hampaiden kruunuja tai muovipaikkoja.
LED-valkaisulla voidaan valkaista ainoastaan hampaat, joihin valo saadaan osumaan. Sillä ei siis voida valkaista ihan takimmaisia hampaita tai hampaiden takaosia.
Ennen hampaiden valkaisuun tuloa:
* Pese hampaat juuri ennen hoitoon saapumista. Voit ottaa hammasharjan myös hoitolalle mukaan ja pestä hampaat ennen aloitusta.
* Poistata mahdollinen hammaskivi, valkaisulla ei saa hammaskiveä vaaleammaksi.
* Huolehdi, ettei suussa ole tulehduksia esim. ikenissä.
Hampaidenvalkaisun kotihoito-ohjeet
* 4 tuntia valkaisun jälkeen älä syö tai juo mitään (vesi on sallittu). Syö siis ennen hoitoon  tuloa.
* 48 tuntia käsittelyn jälkeen suositellaan ns. "valkoista dieettiä", eli vältetään värjääviä ruoka-aineita. Niitä ovat mm. mustikka, tupakka, nuuska, punaviini, kahvi, tee ja tomaatti.
* Huolehdi hampaistasi valkaisun jälkeen jotta tulos säilyy!