Kauneushuone Villa-Verona

Yhteystiedot
Kauneushuone Villa-Verona
Keskuspuistokatu 9
94100 Kemi
(sisäänkäynti Hair & Beauty Line -parturikampaamon ovesta)

 

040 7569699

Ajanvaraus onnistuu myös nettiajanvarauksen kautta täältä.
Jo nuoresta saakka olen haaveillut, että olisin joku päivä yrittäjä. Polkuni yrittäjäksi alkoi siitä, kun lukion jälkeen pääsin opiskelemaan liiketaloutta sekä matkailua. Matkailupuolen työ vei koulun jälkeen mennessään ja pääsin tekemään hotelli- ja ravintolatöitä Kemiin. Tämä ala oli todella mielenkiintoinen, mutta taka-alalla pyöri kuitenkin koko ajan suunnitelma oman yrityksen perustamisesta.
Haluni tehdä asiakaspalvelutyötä ja kiinnostukseni ihonhoitoon saivat minut lopulta hakemaan kosmetologikouluun. Ja sitten se olikin menoa! Ala oli niin mielenkiintoinen, että jo lyhyen koulussaoloajan jälkeen tiesin löytäneeni sen, minkä parissa haluan tehdä töitä. Kosmetologikoulun ohella työskentelin Emotion -liikeessä myyjänä, ja tällä tavoin myös tuotetietouteni karttui valtavasti.
Pian valmistuttuani kosmetologiksi aloitin Kemin Kosmetiikassa sopimusyrittäjänä. Siellä pääsin tekemään rakastamaani hoitolatyötä. Kemin Kosmetiikan sulkiessa ovensa oli minulle päivänselvää jatkaa yrittäjyyttäni kosmetologina Kemissä. Oma hoitolani, Kauneushuone Villa-Verona, avasi ovensa lokakuussa 2019.
Kauneushuone Villa-Veronassa haluan tarjota asiakkailleni kiireettömän hengähdyshetken arjen keskellä. Hoidot toteutetaan yksilöllisesti aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja toiveita kunnioittaen. Löydät hoitolastani myös itsellesi sopivat kotihoitotuotteet, ja neuvon mielelläni hoitotuotteiden valinnassa.

 

SKY-Kosmetologi Karoliina Paaso

SKY-Kosmetologi Karoliina Paaso